events 2017-07-06T17:22:35+00:00

Nuchter, makkelijk en praktisch toepasbaar…

Het deelnemen aan een workshop van FitMe is een effectieve en laagdrempelige manier om in een korte tijd veel kennis en ervaring op te doen. Het draait tijdens de events om ‘mentale training voor het moderne brein’. Het resultaat is dat je met een waardevolle praktische tips en tools direct praktisch aan de slag kunt.

Enkele reacties van de deelnemers:

“Het Kluken-effect: De ochtend na de training, als je al helemaal afgedroogd bent, opnieuw onder de douche stappen omdat je vergeten bent koud af te douchen!”
“Inspirerende workshop, hoop zeer nuttige informatie gekregen! Daarnaast ook herkenbare dingen, nu sterk het gevoel behoefte te hebben aan Daniël z’n meditatie oefeningen!

One Day Health Mastery™

One Day Health Mastery
Voor mensen die willen weten hoe je meer rust & focus in het dagelijks leven kunt ervaren door mentale training? Je maakt kennis met een verscheidenheid aan technieken voor mentale training. Zodat je weet wat voor jou wel en niet werkt.
lees meer

Wim Hof Methode (dag workshop)

Wim Hof Methode Workshop
Leer praktische en makkelijk toepasbare technieken om jouw gezondheid te optimaliseren. Je leert beter om te gaan met kou, en op welke manier je ademhaling en mindset kunt gebruiken voor meer energie en focus. En er is gelegenheid de voordelen van een ijsbad te ervaren. Meer dan 300 mensen gingen je voor en waardeerden deze workshop gemiddeld met een 9.8.
lees meer

One Day Meditation (dag workshop)

One Day Meditation
Meditatie in 1 dag leren is dat nodig? In deze tijd heb je de beschikking over een constante stroom van informatie. Aan de ene kant handig en praktisch, echter tot rust komen is een uitdaging geworden. One Day Meditation leert jou makkelijke en nuchtere technieken om meditatie te integreren in je dagelijks leven.
lees meer