onedayhm 2017-03-23T14:56:19+00:00

Voor wie is One Day Health Mastery™?

One Day Health Mastery™ is voor mensen die willen weten hoe je meer rust & focus in het dagelijks leven kunt ervaren door mentale training? Door alle workshops/cursussen en coaches op het gebied van gezondheid is het soms onduidelijk wat nou werkt en wat het juiste startpunt is. Om hier duidelijkheid in te brengen en deelnemers kennis te laten maken met diverse technieken ontwikkelde FitMe de exclusieve workshop One Day Health Mastery™. Alle technieken hebben zich bewezen in de praktijk hebben waar mogelijk een wetenschappelijke onderbouwing en zijn makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Voor meer informatie lees verder.

In verband met persoonlijke aandacht is er beperkt plaats dus VOL = VOL.

Reserveer een plek

Wat ga je allemaal leren?

Tijdens One Day Health Mastery™ ga je zelf aan de slag met diverse technieken op het gebied van ademhaling, koude training, gedrag, mindfulness en mentale training. Al deze technieken zijn zelf ontwikkeld en/of geïnspireerd op de beste der aarde in hun vakgebied. Inspiratiebronnen voor deze training waren onder andere: oude Oosterse tradities, Tony Robbins (NLP specialist), Stig Severinsen (PhD en wereldkampioen freediven), Wim Hof Methode en Search Inside Yourself (het emotionele intelligentie programma van Google). In veel gevallen merk je tijdens het oefenen al direct resultaat. En omdat het belangrijk is dat je weet waarom je iets doet ontvang je ook de wetenschappelijke onderbouwing van deze technieken. Ter ondersteuning ontvang je via email een aantal oefeningen die we gedaan hebben zodat je thuis je eigen trainingsschema kunt samenstellen.

Meer dan 300 mensen gingen je voor bij onze workshops en waardeerden deze gemiddeld met een 9.8.

–Praktische Informatie–

Locatie: diverse locatie in Nederland (klik op reserveer een plek om locaties en beschikbaarheid te controleren)
Minimale aantal deelnemers: (minimaal 10)
Tijdstip: Inloop vanaf 10.30. De workshop duurt van 11.00 tot 17.00 (er bestaat een mogelijkheid tot uitloop).
Kleding: Makkelijk zittende kleding, wat warms voor wanneer je het koud krijgt.

Investering: €110,-

Ervaren en Gecertificeerde Trainers

Daniel

Na een burnout besloot Daniel (1981) het roer om te gooien. Waarbij hij zich gespecialiseerd heeft in onderzoek naar het menselijk potentieel. Omdat er volgens Daniel niet een enkele heilige graal is op het gebied van gezondheid en geluk heeft hij de FitMe methode ontwikkelt. Een set technieken die zijn oorsprong van over de hele wereld vindt. Deze technieken zijn onder te verdelen in: mindset, voeding, bewegen en rust.

Zijn unieke aanpak kenmerkt zich door mindful, speels en uitdagend omgaan met gezondheid. Bewust zijn hoe jouw lichaam en geest werkt en ervaren wat voor jou de optimale balans is.

Ingvild

Ingvild (1981) is een zeer uitgebreid opgeleid en ervaren (Yin)Yoga docent, meditatie trainer en adem coach met een achtergrond in de agogiek en jaren van ervaring in het werken met en begeleiden van (creatieve) toptalenten.
Haar fascinatie is het gebied waar lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Het lichaam is daarbij een krachtige tool om meer inzicht in en beheersing van de geest te verkrijgen en visa versa.

Ingvild heeft een eigen yoga studio in Monnickendam zo ook YogaWays.nl  

In verband met persoonlijke aandacht is er beperkt plaats dus VOL = VOL.

Reserveer een plek

Ervaringen van anderen:

Weekend Retraite Testimonial
Gisteren een workshop van FitMe gevolgd. Ik was totaal niet voorbereid en ging er blanco met twee vriendinnen naar toe. Naar mate de workshop vorderde werd ik verbaasder en enthousiaster. Enorm veel dank en complimenten hoe Daniel mij heeft begeleid tijdens deze workshop. Enorm verbaasd was ik s avonds dat ik totaal pijnvrij was. Ik ga er zeker mee door, dank je wel!!!
Carolien
Weekend Retraite Testimonial
Ik had mij opgegeven voor een workshop. Geen idee wat het was… iets met focus en ademen of zo.
Maar wat werd daar met passie over focus en meditatie verteld. Wat kan die Daniël dat mooi verwoorden. Ik werd enthousiast. Ademhalings oefeningen gedaan en er gebeurde van alles met mij, niet normaal!! Alles tintelt en een bijzondere rust in mijn hoofd.
Douwe