Wim Hof Methode Ervaring Gijs

Gijs Kalkman beschreef zijn ervaringen van de Wim Hof Methode Workshop bij FitMe zo kleurrijk dat we er een artikel aan wilde wijden. Bij deze de Wim Hof Methode Ervaring Gijs door Gijs Kalkman alias “The Giceman”  ;-).

Js. Vandaag niet echt weer voor een ijsje. Ha, dan ken je mij niet. Ik ben vandaag speciaal helemaal naar Heerhugowaard gereden voor het ijs. Nou vooruit, het zat een beetje anders. Vandaag workshop “Wim Hofmethode” (The Iceman) bijgewoond. Met dank aan mijn collega die mijn storingsdienst even overgenomen heeft.

Echt gave dingen geleerd. “Stapelen van je ademhaling” waardoor je tot veel meer in staat bent, ademen en focussen waardoor je je kracht, energie en warmte naar een lichaamsdeel kan sturen (nee, niet wat jullie denken, vunzen), methode om verzuring tegen te gaan en aan het einde gewoon in de storm in het ijswater gezeten (en koppie onder).Van tevoren benodigd? Niets. Iedereen kan het leren. Koud douchen ga ik vanaf hier ook uitproberen. Is toch maar één keer per maand dus dat moet lukken.

 

Foto Impressie door Gijs

Leuke medecursisten ook. Er horen hier en daar wat kreten bij (oeh, aah, om het tempo er in te houden). Ik zag meteen al de connectie met “Oerend Hard” van Normaal (ik zeg Oeh). Eén van de medecursisten was muzikant dus die had ik al gauw mee. Samen het lied zingen en de rest van de dames en heren gewoon door-oeh-aah-en. Klonk best wel gaaf (… en Tinus op de BSA, oeh, aah). Vanaf hier heet ik dus “The Giceman”.

Op de terugweg even gezien wat de storm allemaal aangericht had. Echt overal bomen om en dikke takken op de weg (ring Alkmaar, A9 en net door de westbuis van de Velsertunnel heen). In IJmuiden ook op diverse plaatsen waaronder direct bij mij om de hoek. Bovenop de wagen van een buurman. Gelukkig geen persoonlijke ongevallen. Life goes on dus nu even iets te eten verzinnen met wellicht toch een ijsje na.  😉

Wil jij ook meer Focus, Energie en Kracht ontwikkelen? Dan zien wij jou vast bij de volgende workshop.

Meer Informatie

Comments

comments

By | 2017-03-23T14:56:26+00:00 augustus 11, 2015|Categories: Wim Hof Methode|Tags: , , |1 Comment

About the Author:

Lifehacker, Onderzoeker en Trainer. Op één grote ontdekkingsreis met als doel technieken van over de hele wereld te ontdekken en ervaren die meer energie, mentale veerkracht opleveren.

One Comment

  1. Charley december 3, 2017 at 18:30

    I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

Comments are closed.